Стил Маријане Матеус препознат је од стране најстрожих критичара као беспрекоран. Популарна креаторка и пословна жена у свом раскошном гардероберу има прегршт комада коју потписују светски брендови, те је неретко можемо видети у пажљиво одабраним одевним комбинацијама, на које, дословно, нико не остаје имун.

Пред празничну еуфорију, Маријана је одлучила да боје свог стајлинга усклади с празничним духом, те је недавно одушевила јавност својим модним одабиром. Наиме, креаторка је обукла дугачак и раскошан црвени капут, који је пратио линију њеног тела.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Такође, она је читаву комбинацију подигла на виши ниво, луксузном ташном реномиране француске модне куће. У питању је бренд „Диор” и модел ташне „Lady Dior”, која је била омиљена покојној принцези Дајани. Цена овог асесоара достиже вртоглавих пет хиљада евра, а Маријана, будући да прати све модне трендове, морала је да је поседује у свом гардероберу.

Овај аутфит Маријане Матеус показује како је „мање заправо више”, те да можете ископирати овај стајлинг уз мало труда, а једна боја учиниће да изгледате посебно елегантно.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".