Маријана је успешна предузетница, пословна жена, писац и европски социјалиста са седиштем у Лондону. Оснивач је и креативни директор компаније која се специјализовала за пословне униформе, као и бренда луксузне одеће, а све се ово може прочитати на њеној званичној интернет страници.

Маријана бившем супругу Лотеру захваљује на:

- Лотару могу да захвалим што ме је научио шта значе ред, рад и дисциплина у пракси. Увек је говорио да радом и добром прецизном организацијом може све да се постигне. Усадио ми је западњачки начин мишљења - истакла је Маријана својевремено за медије, а са немачким фудбалером Лотаром Матеусом је била шест година у браку.

Фото: Н.Параушић

 

Битну лекцију добила је и од првог супруга, једног од најуспешнијих и најбогатијих Срба, Миодрага Костића.

Фото: Танјуг/ Југослав Пап

 

- Захвална сам му на томе што ме није учинио домаћицом. Он је био тај који ме је научио да треба да радим и да морам да размишљам о будућности. Свака жена требало би да има свој циљ и, наравно, занимање. Она не мора да гине на послу десет сати, нека ради и по два сата дневно, али тако ће пронаћи и успоставити много бољи баланс, осећаће се корисном и важном.

Маријани Матеус је на изненађење многих остала  у одличним односима са бившим мужевима.

- У каквим ћете односима бити зависи од тога колико сте спремни да се издигнете из тренутне ситуације и да посматрате ствари са дистанце. Ако нисте превише малициозни и сујетни, нећете имати проблема у животу“, јасна је Маријана од које би се, ако ништа друго, могао усвојити принцип да се кроз живот корача са широким осмехом на лицу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".