- Да ли си у вези са неким политичарем, питао је Огњен.

- Ма, нисам, јао, Боже. Тридесет хиљада пута: Нисам, нисам, нисам, рекла је Кија.

Огњен је почео своју игру "или-или" како би Кија бирала између политичара, а онда је певачица рекла: "Ја већ знам кога ћу да изаберем".

Кија је бирала између политичара, а на екрану су се могли видети Вања Удовичић, Александар Шапић, Тома Момировић, Синиша Мали и Драшко Станивуковић. Кија је на крају имала избор између Драшка са којим је повезују и Синише Малог, али је ипак избор пао на министра финансија.

- Упознала сам Синишу, баш је био џентлмен. Био је баш фин према мени. Били смо два пута у истом друштву. Културан, то могу да закључим. Физички ми је најбољи тренутно, иако ми се Вања Удовичић свиђао кад сам била млађа, али превише је леп, више волим да некоме нешто фали, рекла је Кија и брзо додала:

- Не кажем да Синиши нешто фали, али баш је по мом укусу од свих њих.

Подсетимо, Кија и Драшко су овог лета снимљени у Црној Гори како се заједно купају у мору, а потом је млади политичар Коцкареву возио на свом скутеру.

Фото: АТА имагес

 

 

Након тога, у јавност је доспела информација да се Драшко Станивуковић забавља са певачицом Тањом Савић, а њихову везу обелоданила је водитељка Јована Јеремић.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".