- Da li si u vezi sa nekim političarem, pitao je Ognjen.

- Ma, nisam, jao, Bože. Trideset hiljada puta: Nisam, nisam, nisam, rekla je Kija.

Ognjen je počeo svoju igru "ili-ili" kako bi Kija birala između političara, a onda je pevačica rekla: "Ja već znam koga ću da izaberem".

Kija je birala između političara, a na ekranu su se mogli videti Vanja Udovičić, Aleksandar Šapić, Toma Momirović, Siniša Mali i Draško Stanivuković. Kija je na kraju imala izbor između Draška sa kojim je povezuju i Siniše Malog, ali je ipak izbor pao na ministra finansija.

- Upoznala sam Sinišu, baš je bio džentlmen. Bio je baš fin prema meni. Bili smo dva puta u istom društvu. Kulturan, to mogu da zaključim. Fizički mi je najbolji trenutno, iako mi se Vanja Udovičić sviđao kad sam bila mlađa, ali previše je lep, više volim da nekome nešto fali, rekla je Kija i brzo dodala:

- Ne kažem da Siniši nešto fali, ali baš je po mom ukusu od svih njih.

Podsetimo, Kija i Draško su ovog leta snimljeni u Crnoj Gori kako se zajedno kupaju u moru, a potom je mladi političar Kockarevu vozio na svom skuteru.

Foto: ATA images

 

 

Nakon toga, u javnost je dospela informacija da se Draško Stanivuković zabavlja sa pevačicom Tanjom Savić, a njihovu vezu obelodanila je voditeljka Jovana Jeremić.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".