Како наводи портал Куриер.ат, украдени су телевизори из централе у Тресдорфу, из које је требало да буду послати наручиоцима.

- Пред Божић био је повећан обим пакета који је требало да буду достављани. Србин који је ухапшен је достављач пакета, али уместо да их однесе наручиоцима, он их је украо. Реч је о разним пошиљкама - преноси овај портал. Како наводе, претходних дана запослени су приметили да је нестало више пакета. Четири наручиоца су чак поднела тужбе, јер нису добили телевизоре који су требали да им стигну.

- Компанија за доставу је покренула сопствену истрагу и открила да је пакете који су нестали, требало да достави Србин. Обавестили су полицију и он је ухапшен - наводе они.

Према речима портпаролке државне полиције Доње Аустрије, Србин се сумњичи да је украо најмање четири телевизора, а проверава се да ли је и шта још присвојио. - Спроведен је у затвор, а тужилац је најавио да се не искључује могућност да буде задржан у притвору. Осумњичени не признаје извршење кривичног дела - наводе они.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".