Kako navodi portal Kurier.at, ukradeni su televizori iz centrale u Tresdorfu, iz koje je trebalo da budu poslati naručiocima.

- Pred Božić bio je povećan obim paketa koji je trebalo da budu dostavljani. Srbin koji je uhapšen je dostavljač paketa, ali umesto da ih odnese naručiocima, on ih je ukrao. Reč je o raznim pošiljkama - prenosi ovaj portal. Kako navode, prethodnih dana zaposleni su primetili da je nestalo više paketa. Četiri naručioca su čak podnela tužbe, jer nisu dobili televizore koji su trebali da im stignu.

- Kompanija za dostavu je pokrenula sopstvenu istragu i otkrila da je pakete koji su nestali, trebalo da dostavi Srbin. Obavestili su policiju i on je uhapšen - navode oni.

Prema rečima portparolke državne policije Donje Austrije, Srbin se sumnjiči da je ukrao najmanje četiri televizora, a proverava se da li je i šta još prisvojio. - Sproveden je u zatvor, a tužilac je najavio da se ne isključuje mogućnost da bude zadržan u pritvoru. Osumnjičeni ne priznaje izvršenje krivičnog dela - navode oni.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".