Чланица групе "Ураганке" Ивана Николић жели нашег најпопуларнијег глумца Милоша Биковића! Атрактивна певачица већ је сарађивала са његовим колегом из "Јужног ветра" Миодрагом Радоњићем, а сада се намерачила на главног јунака овог хит остварења.

- Волела бих да нешто радимо са Милошем Биковићем. Не знам да ли је он слободан или заузет, али то за сарадњу није ни битно. Знам да тражимо глумца за нови спот, а ко ће то бити одлучиће редитељ. Супер би било да после Баће то буде Петар Мараш. Свиђа ми се његов лик у "Јужном ветру" - каже Ивана и додаје да не би имала ништа против ни да она заигра у "Јужном ветру":

Фото: АТА имагес

 

- Волела бих да добијем позив за наставак серије или филма и врло радо ћу се одазвати уколико се то деси. Певање ми је професија, а било би лепо да се опробам и у глуми.

Секси певачица тврди да је и даље без дечка и волела би да се у 2022. години напокон скраси.

- Немам дечка, али дај Боже да се у новој години заљубим и да се промени мој статус. Тренутно сам фокусирана на посао и рад са мојим колегиницама из групе Сањом Вучић и Ксенијом Кнежевић - прича Ивана.

Николићева је недавно променила боју косу и сада је због фризуре сви пореде са покојном певачицом Ксенијом Пајчин.

- Мој нови имиџ се некоме допада, али постоје и они који ме моле да се вратим у плаво. Мој фризер Александар је дуго радио са Ксенијом Пајчин и добио је инспирацију да ми уради фризуру коју је она некада носила. Често ми сада људи говоре да личим на њу и то ми прија, јер је она била непоновљива. С друге стране, то што личим на њу не значи да се плашим за свој живот - поручује секси "ураганка".

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Амиџи Шоу

 

 

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".