Развод Марије Вељковић подигао је велику прашину у јавности, а водитељка је по први пут одлучила да проговори и са сузама у очима каже све што је има. У видеу, који је објавила на свој Јутјуб каналу, Марија је искрено испирчала да јој је 2021. година била најтежа, али у исто време и најлепша година. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Марија и Кристина- ТЈД

 

- Ово је година када ми се десио највећи успон и највећи пад у животу. И то је исти догађај, сигурна сам да знате о чему причам. Не бих много причала о томе, само бих навела да ми тек предстоји борба, тек следе резови, али ја морам да има снаге за све то - искрено је рекла Марија са сузама у очима и нагласила да су јој деца највећи смисао живота и да због њих жели и има снаге да се бори. 

- Ја сам коначно у овој години проговорила, заузела се за себе, рекла своје мишљење, рекла и стала иза тога. Оно што је мој савет свима на ову тему јесте да не дозволите другима да стављају себе испред вас. Дакле, цените себе, цените то што јесте своју посебност. И немојте да вам неко каже да нешто не можете и да нисте способни. То вам прича особа којој је то говорено годинама. Борите се за себе - закључила је Марија. 

Детаљније погледајте у виду:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".