Глумац је на Фејсбуку поручио младима да увек има наде:

- Живот је ионако прекратак. Млади морају знати да заправо и постоје решења за њихове проблеме иако можда тренутно не виде светло на крају тунела - поручио је Којо, а онда у коментарима без длаке на језику направио осврт на трагедију младе јутјуберке уз поруку да смо сви заказали као друштво:

- МОЋ ВРЕЂАЊА И СЕКСИЗМА - насловио је глумац свој коментар и продужио:

 

 

- Ако се упитате шта значи и колика је моћ увредљивог коментара, сетите се Кике.
Са само 21 годину окончала је овоземаљски живот због неиживљених особа, како популарно кажемо - НОЛАЈФЕРА, који седе за тастатуром и краду Богу дане, вређајући друге особе на најстрашније начине.
Слична вам је ситуација и са националистичким коментарима. Хоћете бити срећнији ако дате свој ГЛУП националистички или некоме персонално увредљив коментар? Имајте на уму да коментари боле, па и УБИЈАЈУ, чак могу да играју улогу у оружаном сукобу. Шта, претерујем? Размислите. Ви тога нисте или не желите бити свесни. Мислите да је забавно и ИН некога или нечија осећања вређати и понижавати? Срам било све оне који пишу увредљиве коментаре!!! Балкан је мој, као и ваш, али Балкан није у довољној мери научио да поштује успешне, друге и другачије и велико је питање да ли ће икад!
Кика, почивала у миру, ми као друштво смо пали на великом испиту људскости и хуманости!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".