Данило се огласио након што је Кика пресудила себи и на Инстаграму написао.

- Не могу и даље да верујем шта се догодило. Доста вас ми пише како жели да чује мој став о целој ситуацији, што је и логично јер ко ме дуже прати, зна да познајем Кику још од 2015/2016, много дуже и боље од појединих инфлуенсера који се убацују са неким претпоставкама око тога што је она то урадила и како је то урадила... Да смо се после оне драме од пре две године посвађали, сви знају. Оно што скоро нико не зна је да смо после те драме били скроз океј и да нисам имао никакав лош однос са њом, нити она са мном - написао је Чода и додао:

Фото: Инстаграм принтскрин/цхода19а

 

- У 4 ујутру добио сам информацију шта се десило и данас у току дана сам сазнао конкретан разлог због чега је дошло до овога. Искористио сам овај дан да сагледам целу ситуацију и да не бих рекао нешто погрешно јер је у питању нечија смрт. Када будете сазнали ових дана шта је било, онда ћу ја вас да питам како вас није срамота да окривите некога за нечију смрт само зарад прегледа и лајкова - објаснио је Данило Бадњар, а потом изјавио саучешће породици.

Фото: Инстаграм принтскрин/цхода19а

 

Иначе, Бака Прасе, који је данас због овог трагичног случаја приведен на саслушање у Одељење за високотехнолошки криминал МУП-а Србије, уклонио је снимке на којима је вређао Кику, како не би рушио сећање на њу.

Фото: Инстаграм принтскрин/цхода19а

 

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 14 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на vanja@centarsrce.org, као и преко чета на сајту www.centarsrce.org.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".