- Посао је ове године био ужасан. Катастрофа. Тотално је било лоше. Хонорари су остали генерално исти, ја сам мислила да ће бити другачије, али није. Много наступа је отказано, људи се плаше. Клубови су полупразни, мање је и новца и све то негде доприноси тим празним клубовима. Ја полазим од себе, нисам навикла да певам у полупразним клубовима. Успела сам да убодем хит на почетку каријере, па сам из тог разлога и навикла да стално видим масу испред себе. Сад ми је чудно, не могу бре да рипостујем ниједан стори зато што је празан клуб. А људи то неће да схвате на прави начин - искрено је рекла певачица, па додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/tamaramilutinovic

 

- Мене није срамота да то признам, јер сам пунила клубове и на гласу сам као неко ко прави добру атмосферу. Немам проблем да признам како стоје ствари и да лажем и снимам из неког угла као да ми је пун локал, а ми певачи знамо да није био пун. Мени је то испод части, а није ми испод части да ово признам.

Тамара је истакла да је певала више пута на ромским свадбама и да их обожава, али да приче о астрономским хонорарима певача на тим весељима нису тачне.

- То су најјачи проводи. Све сија ко Лас Вегас, свега има. Ту је брдо певача и музичара, највеће и најукусније торте, цвеће, црвени тепих, ма све. Истина је да је ту и највећи бакшиш, али не знам колико си упућен, јер о томе нико не жели да прича, али ми певачи не узимамо тај бакшиш. Глупо ми је да ја то причам, али то није наш бакшиш, ми углавном радимо за своју гажу. Те суме су мало другачије него оне које се представљају у јавности - завршила је Тамара.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".