На самом почетку разговра за "Нпортал", Карлеуша је изјавила да обећава најбољи дочек и прави спектакл. Певачица је позната по томе да је издржљива, и да може да пева и игра до раних јутарњих часова.

- Та ноћ ће бити круна моје каријере, очекујте нешто по чему ћете памтити Јелену Карлеушу. У поноћ ћу пољубити вероватно Деда Мраза, Марију Шерифовић , а касније и породицу која ће ме подржати из бекстејџа.

Фото: Игор Маринковић

 

По чему ћете памтити 2021. годину, шта је оно што вас је највише растужило, а шта усрећило?

Није ме пуно тога растужило у 2021. години, без обзира што је била турболентна за читаву планету и без обзира што смо сви у једној великој пандемији и проблему, поготово моја професија. Мени је била океј ова година, крунишем је на најлепши могући начин - концертом испред Скуштине мог града. После 27 година каријере су ме позвали, и хвала граду што су ме се коначно сетили.

Шта бисте пожелели себи на пословном и приватном плану у новој 2022. години?

Ја нисам неко ко жели, ја сам неко ко има циљеве и остварује их. У наредној години, то је дефинитивно мој нови албум и велики концерт промоције. Албум је готов, има 13 нових песама, зове се „Алфа“, и то ће бити нешто чиме ћу се бавити од почетка године.

Фото: Игор Маринковић

 

Да ли се сећате како су изгледали празници у вашем дому, када сте били дете? Да ли сте им се радовали?

Како не, ја се Нове године сећам и то су ми најлепше успомене из детињства, зато што ме је бака терала да се сакријем испод кревета кад у поноћ на Новом Београду крену сви да пуцају, па да неки залутали метак не погоди мене на шестом спрату. Никад нисам могла да дочекам поноћ јер сам била мала, али нисам ни могла да издржим а да не видим шта ми је Деда Мраз ставио испод јелке, али кад се пробудим ујутру увек сам видела најлепши поклон и оно што сам желела. А за то је увек била задужена моја мајка.

Да ли спремате поклоне за ћерке и Душка, да ли сте им већ купили нешто?

Још не, али тачно знам шта желе. То је већ обављено пола посла. Тешко је купити поклоне некоме ко не жели ништа, а има све.

Где ће они прославити Нову годину?

Они ће бити са мном, у бекстејџу, увек су ту да ме подрже.

Фото: Игор Маринковић

 

Ваш супруг Душко Тошић завршава играчку каријеру, да ли сада имате више времена за вас двоје?

Тако је, свакако, али могу само да кажем да је све везано за његову каријеру и његову професију и планове - најпаметније да питате њега, да он више прича на ту тему. Не мешамо се једно другом у каријере.

Да ли ћете се остварити и као модна креаторка, можемо ли да очекујемо неку колекцију?

Када је реч о мом модном бренду то је за сада само ствар неких мојих идеја и планова. А ја сам направила једну лепу колаборацију са једним модним брендом, за који сам креирала 10 модела које ћете моћи ускоро да видите и да купите. Трикотажа и веома, веома приступачна гардероба. За све узрасте, моћи ћеш да је носиш ти и твоја мама и све жене.

Да ли пратите Звезде Гранда и са ким се чујете осим Марије Шерифовић?

Са Аном Бекутом, она је мој велики пријатељ. Са Маријом се редовно чујем и дописујем радимо сада заједно и концерт испред Скупштине. Ја сам у Звездама Гранда очигледно оставила велики, велики траг од 2015. године, тако да сада неко други нека прави гледаност. Ја сам заиста свим срцем радила и правила, једну нову еру у телевизијском шоу програму.

Ви сте предводница, лавица. Да ли имате неки савет за њих као кључ за успех?

Свакој лавици је једна карактеристика најдоминантнија, а то је поред урођеног самопоуздања, истрајност. Лавица не одустаје и она је неко ко устаје иако падне. Када си лав у хороскопу, већ си животно предодређен да будеш борац, а свако ко се бори он на крају и успе.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".