Na samom početku razgovra za "Nportal", Karleuša je izjavila da obećava najbolji doček i pravi spektakl. Pevačica je poznata po tome da je izdržljiva, i da može da peva i igra do ranih jutarnjih časova.

- Ta noć će biti kruna moje karijere, očekujte nešto po čemu ćete pamtiti Jelenu Karleušu. U ponoć ću poljubiti verovatno Deda Mraza, Mariju Šerifović , a kasnije i porodicu koja će me podržati iz bekstejdža.

Foto: Igor Marinković

 

Po čemu ćete pamtiti 2021. godinu, šta je ono što vas je najviše rastužilo, a šta usrećilo?

Nije me puno toga rastužilo u 2021. godini, bez obzira što je bila turbolentna za čitavu planetu i bez obzira što smo svi u jednoj velikoj pandemiji i problemu, pogotovo moja profesija. Meni je bila okej ova godina, krunišem je na najlepši mogući način - koncertom ispred Skuštine mog grada. Posle 27 godina karijere su me pozvali, i hvala gradu što su me se konačno setili.

Šta biste poželeli sebi na poslovnom i privatnom planu u novoj 2022. godini?

Ja nisam neko ko želi, ja sam neko ko ima ciljeve i ostvaruje ih. U narednoj godini, to je definitivno moj novi album i veliki koncert promocije. Album je gotov, ima 13 novih pesama, zove se „Alfa“, i to će biti nešto čime ću se baviti od početka godine.

Foto: Igor Marinković

 

Da li se sećate kako su izgledali praznici u vašem domu, kada ste bili dete? Da li ste im se radovali?

Kako ne, ja se Nove godine sećam i to su mi najlepše uspomene iz detinjstva, zato što me je baka terala da se sakrijem ispod kreveta kad u ponoć na Novom Beogradu krenu svi da pucaju, pa da neki zalutali metak ne pogodi mene na šestom spratu. Nikad nisam mogla da dočekam ponoć jer sam bila mala, ali nisam ni mogla da izdržim a da ne vidim šta mi je Deda Mraz stavio ispod jelke, ali kad se probudim ujutru uvek sam videla najlepši poklon i ono što sam želela. A za to je uvek bila zadužena moja majka.

Da li spremate poklone za ćerke i Duška, da li ste im već kupili nešto?

Još ne, ali tačno znam šta žele. To je već obavljeno pola posla. Teško je kupiti poklone nekome ko ne želi ništa, a ima sve.

Gde će oni proslaviti Novu godinu?

Oni će biti sa mnom, u bekstejdžu, uvek su tu da me podrže.

Foto: Igor Marinković

 

Vaš suprug Duško Tošić završava igračku karijeru, da li sada imate više vremena za vas dvoje?

Tako je, svakako, ali mogu samo da kažem da je sve vezano za njegovu karijeru i njegovu profesiju i planove - najpametnije da pitate njega, da on više priča na tu temu. Ne mešamo se jedno drugom u karijere.

Da li ćete se ostvariti i kao modna kreatorka, možemo li da očekujemo neku kolekciju?

Kada je reč o mom modnom brendu to je za sada samo stvar nekih mojih ideja i planova. A ja sam napravila jednu lepu kolaboraciju sa jednim modnim brendom, za koji sam kreirala 10 modela koje ćete moći uskoro da vidite i da kupite. Trikotaža i veoma, veoma pristupačna garderoba. Za sve uzraste, moći ćeš da je nosiš ti i tvoja mama i sve žene.

Da li pratite Zvezde Granda i sa kim se čujete osim Marije Šerifović?

Sa Anom Bekutom, ona je moj veliki prijatelj. Sa Marijom se redovno čujem i dopisujem radimo sada zajedno i koncert ispred Skupštine. Ja sam u Zvezdama Granda očigledno ostavila veliki, veliki trag od 2015. godine, tako da sada neko drugi neka pravi gledanost. Ja sam zaista svim srcem radila i pravila, jednu novu eru u televizijskom šou programu.

Vi ste predvodnica, lavica. Da li imate neki savet za njih kao ključ za uspeh?

Svakoj lavici je jedna karakteristika najdominantnija, a to je pored urođenog samopouzdanja, istrajnost. Lavica ne odustaje i ona je neko ko ustaje iako padne. Kada si lav u horoskopu, već si životno predodređen da budeš borac, a svako ko se bori on na kraju i uspe.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".