Зашто је психо-терапија још увек табу тема у Србији?

- Ја мислим да постоји много табу тема, о којима би требало да се отворено говори. На срећу, припадам оном делу цивилизоване Србије који се не меша у ствари у које се не разуме. Тамо где запне тражим помоћ, било да је реч о послу, било да су ствари личне природе у питању.

Да ли имаш поверење у људе?

Ја имам поверења у живот. Живот те награди, због тога што је твоја наивност и доброта и поверење које си пружио а прокоцкано, постанеш мудрија, здравија. Ако је моја намера добра, не можеш ме повредити.

Да ли су твоји бивши супружници прокоцкали твоје поверење?

Па не, то што су моја очекивања била мимо могућности, или моја лоша процена то није до њих то је до мене.

Да ли данас имаш велика очекивања од мушкараца?

- Данас уопште немам никаква очекивања, ни од мушкараца нити било кога генерално. Данас је велика зврчка кад имаш очекивања, можеш бити разочаран, кад не очекујеш све ти дође као награда.

Колико те је период пандемије пореметио у приватном и у пословном смислу?

- Јако ме је пореметио и у пословном и уприватном смислу. У последње време сам почела да јако водим рачуна о свом менталном здрављу. У пар наврата сам увидела да сам тужна, али без разлога. Сад кад би ме неко питао шта ти треба да се осећаш срећном, не знам шта бих рекла, не знам шта ми фали. То ми је било црвено светло да сам упала у нешто, али сигурно постоји неко ко зна шта ми је. Схватила сам да нисам усамљена у тим проблемима.

Шта мислиш о усвајању деце?

- То је јако осетљива тема, и морали бисмо причати на други начин о томе. Све што бих рекла, могло би да се изврне, не бих тек тако давала моје мишљење. Мора се много фактора сагледати. 

Да ли би ти усвојила дете?

- Ја сам размишљала о томе, мислим да имам капацитет да будем мама детету, чијем нисам биолошка мама. Али ја имам јако захтевну децу (смех). Јако сам посвећена, и у свој мојој посвећености опет направим грешке. Можда кад би знала да су зреле и одрасле, можда бих се тада одлучила.

 

Јел су ти прилазили мушкарци ове године?

- Ниједан, инстаграм и глупости не рачунам. Можда сам подигла стандарде.  Морам да вам испричам једну анегдоту која се догодила пре неки дан. Враћали смо се са једног наступа, мој менаџер којег јако волим али се често свађамо, Каћа, девојка која ми пева пратеће вокале и менаџерка Тања. Све другарице саветујем да се не удају, па сам почела да вршим притисак и на Каћу, која већ дуго живи са својим дечком да је то глупо и да не треба то да уради, и да ће само бити 600 еура у минусу кад се буде разводила... Тада се укључио мој менаџер и онако љутито ми рекао да не мора да значи да је сваки брак лош, и да ја сваком мушкарцу тражим ману. Тања се укључује и пита шта ти мислиш да тебе твоја жена воли (смех).

Питао ме је шта нудим мушкарцима, а кроз шалу сам му одговорила да сам лепа, згодна, паметна, остварена, кућни тип... Тада ме је питао: „Ко је то рекао о теби?“, и то ме је одмах спустило на земљу.

 Јел си тешка особа у односима?

- Не давим и не гушим своје партнере, али нисам нимало лагана у односима.

У каквим си односима са Аном Николић, јер су медији покушавали да вас посвађају, јер сте покушали да разговарате?

- Никада нисам имала непријатност са њене стране, нити за непријатности има простора. Стефан и ја смо у прелепо пословно-приватном односу. 

Каква је нова песма "Тајне" коју дуго најављујеш?

- Она је једна од најтежих песама, не могу да је месецима отпевам. Имам велику трему и страх око ње. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".