Zašto je psiho-terapija još uvek tabu tema u Srbiji?

- Ja mislim da postoji mnogo tabu tema, o kojima bi trebalo da se otvoreno govori. Na sreću, pripadam onom delu civilizovane Srbije koji se ne meša u stvari u koje se ne razume. Tamo gde zapne tražim pomoć, bilo da je reč o poslu, bilo da su stvari lične prirode u pitanju.

Da li imaš poverenje u ljude?

Ja imam poverenja u život. Život te nagradi, zbog toga što je tvoja naivnost i dobrota i poverenje koje si pružio a prokockano, postaneš mudrija, zdravija. Ako je moja namera dobra, ne možeš me povrediti.

Da li su tvoji bivši supružnici prokockali tvoje poverenje?

Pa ne, to što su moja očekivanja bila mimo mogućnosti, ili moja loša procena to nije do njih to je do mene.

Da li danas imaš velika očekivanja od muškaraca?

- Danas uopšte nemam nikakva očekivanja, ni od muškaraca niti bilo koga generalno. Danas je velika zvrčka kad imaš očekivanja, možeš biti razočaran, kad ne očekuješ sve ti dođe kao nagrada.

Koliko te je period pandemije poremetio u privatnom i u poslovnom smislu?

- Jako me je poremetio i u poslovnom i uprivatnom smislu. U poslednje vreme sam počela da jako vodim računa o svom mentalnom zdravlju. U par navrata sam uvidela da sam tužna, ali bez razloga. Sad kad bi me neko pitao šta ti treba da se osećaš srećnom, ne znam šta bih rekla, ne znam šta mi fali. To mi je bilo crveno svetlo da sam upala u nešto, ali sigurno postoji neko ko zna šta mi je. Shvatila sam da nisam usamljena u tim problemima.

Šta misliš o usvajanju dece?

- To je jako osetljiva tema, i morali bismo pričati na drugi način o tome. Sve što bih rekla, moglo bi da se izvrne, ne bih tek tako davala moje mišljenje. Mora se mnogo faktora sagledati. 

Da li bi ti usvojila dete?

- Ja sam razmišljala o tome, mislim da imam kapacitet da budem mama detetu, čijem nisam biološka mama. Ali ja imam jako zahtevnu decu (smeh). Jako sam posvećena, i u svoj mojoj posvećenosti opet napravim greške. Možda kad bi znala da su zrele i odrasle, možda bih se tada odlučila.

 

Jel su ti prilazili muškarci ove godine?

- Nijedan, instagram i gluposti ne računam. Možda sam podigla standarde.  Moram da vam ispričam jednu anegdotu koja se dogodila pre neki dan. Vraćali smo se sa jednog nastupa, moj menadžer kojeg jako volim ali se često svađamo, Kaća, devojka koja mi peva prateće vokale i menadžerka Tanja. Sve drugarice savetujem da se ne udaju, pa sam počela da vršim pritisak i na Kaću, koja već dugo živi sa svojim dečkom da je to glupo i da ne treba to da uradi, i da će samo biti 600 eura u minusu kad se bude razvodila... Tada se uključio moj menadžer i onako ljutito mi rekao da ne mora da znači da je svaki brak loš, i da ja svakom muškarcu tražim manu. Tanja se uključuje i pita šta ti misliš da tebe tvoja žena voli (smeh).

Pitao me je šta nudim muškarcima, a kroz šalu sam mu odgovorila da sam lepa, zgodna, pametna, ostvarena, kućni tip... Tada me je pitao: „Ko je to rekao o tebi?“, i to me je odmah spustilo na zemlju.

 Jel si teška osoba u odnosima?

- Ne davim i ne gušim svoje partnere, ali nisam nimalo lagana u odnosima.

U kakvim si odnosima sa Anom Nikolić, jer su mediji pokušavali da vas posvađaju, jer ste pokušali da razgovarate?

- Nikada nisam imala neprijatnost sa njene strane, niti za neprijatnosti ima prostora. Stefan i ja smo u prelepo poslovno-privatnom odnosu. 

Kakva je nova pesma "Tajne" koju dugo najavljuješ?

- Ona je jedna od najtežih pesama, ne mogu da je mesecima otpevam. Imam veliku tremu i strah oko nje. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".