Водитељка Јована Јоксимовић стигла је у друштву супруга Жељка Јоксимовића на прославу поводом филма "Тома", одржану у Југословенској кинотеци. Подсетимо, за два и по месеца приказивања погледало га је више од милион гледалаца, ауторима филма додељене су награде за допринос кинематографији, а прослави је присуствовао велики број познатих.

 Ту су се нашли Драган Бјелогрлић са супругом Мајом и ћерком Миом, али и Милан Марић, Тамара Драгичевић, Петар Бенчина, Паулина Манов, Андрија Кузмановић, Сања Марковић, Милена Радуловић, као и бројни други познати!

Како без Жељка није могла да прође ова прослава, не чуди што је дошао у пратњи своје лепше половине, са којом је размењивао нежне загрље, што није промакло будном оку папараца.

Јована се потрудила кад је у питању стил за ово важно вече, а бирала је удобно и елегантно издање. Водитељка се појавила у хаљини са оријенталним мотивима, дужине испод колена, са ефектном ролка-крагном. Уз њу је укомбиновала кожне црне чизме с високом потпетицом, али и Шанел ташну — модел који је увек ултрапопуларан!

Овако су изгледали Жељко и Јована на прослави:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".