Њих двоје били су водитељи РТС-а, где их је спојио Александар Тијанић, након тога прешли су код Жељка Митровића на Пинк, а заједнички рад завршили су на Првој телевизији.

Познато је да је Срђан био Јовани кум на венчању са Жељком Јоксимовићем, а да су годинама уназад пријатељи и сарадници.

Међтуим, након последњег ангажмана, њих двоје су се посвађали, а спекулације су биле различите. Ипак, она која се најчешће појављивала је да је Јована прешла Предојевића и након што су дали отказ понудила му посао на телевизији свог супруга, али за знатно мању плату.

- Срђан и Јована су од јануара у тихом рату. Посвађали су се због посла! Јована је стално каснила, а Срђан ју је покривао. Једног јутра је одлепио и није хтео да уђе у студио док му се колегиница не појави. Када је дошла, расправљали су се пред целом екипом и од тада су у затегнутим односима. Првих сат времена јутарњи програм је емитован без водитељског пара, пуштани су само прилози. Од тада су избегавали да заједно воде емисију. Тек су током летње паузе спустили лопту, и то од тренутка када је Јована почела да га убеђује да дају отказ и оду на К1. Изненађен сам што је Срђан потпао под њен утицај и што није о свему промислио пре него што су направили скандал на Првој. Сада је само он на губитку - открио је прошле године извор близак њима.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".