Познато је да је Никола веома везан за мајку која му је давала огромну подршку током каријере. Славица Роквић се одувек трудила да сачува породицу на окупу, а и овај пут није крила колико је поносна на сина.

После скоро две недеље ходочашћа, певач је прешао границу Србије и стигао у Македонију до Храма Св. Николе, где је са породицом провео Васкрс.

Наставио је даље своју мисију, а данас је објавио фотографију са мајком Славицом Роквић, која га је пољубила у образ испред храма. Емотивна слика мајке и сина обишла је мреже и њихови пратиоци били су одушевљни.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nikolarokvic/Aleksa Stanković

 

Николи породица и љубав према истој дају снагу да оствари свој циљ, да дође до манастира Нектарија Единског где ће се поклонити и завршити своје ходочашће.

"Мајчица" - написао је Никола и показао колико воли своју мајку.

- Помаже Бог драги људи, надам се да сте добро! Данас специфичан дан. Доста кише, воде, блата, али и оваквим околностима има радносних вести. Дошли смо до 14 милиона динара, верујем да је та цифра још већа, али због празника не могу да имам тачну евиденцију. - рекао је Никола и додао:

- Помаже Бог, драги људи. Данашњи дан је специфичнији, четири километра идем по блату. Колико год да сам се мучио на асфалту, ипак од горег има горе. Сад су ми већ мокре ноге, али добро. Идемо даље, нема одустајања - рекао је Роквић у снимку, који је потом показао и пут којим тренутно пешачи.

 

 

БОНУС ВИДЕО: