Пре годину дана је удомила напуштеног пса Нину кога је пронашла инфлуенсерка Дуња Јованић. Сада се појавио прави власник који  жели пса назад.

Сека се огласила на свом Твитер налогу и објаснила кроз шта пролази због пса кога је удомила. 

- Људи, треба ми савет... Ако је неко имао сличну ситуацију... Удомила сам пса Нину, ако се сећате Дуња Јованић је нашла на улици преплашену у Београду. После толико времена се јавио власник који је видео да је Нина код мене, па је хтео да је вратим, па се предомислио јер је видео где је и како јој је - написала је прво Сека.

Фото: Принтскрин/Твитер/последнји лет

 

- После неколико месеци поново пише и каже да је Нина везана јако за њега и да је пошаљем њему на адресу у Ниш! Његов пас, ја је удомила, и ја треба њему на адресу да однесем пса. Шокирана сам колико неки људи немају осећаја - додала је потом на друштвеној мрежи "X", а онда показала и документ који јој је стигао.

Фото: Принтскрин/Твитер/последнји лет

 

 

- Нину сам објављивала милион пута на друштвеним мрежама. Никада се није јавио... И сада ми шаље документ у ком је поднео кривичну пријаву, па ипак одустао, јер му је мајка болесна и не може да се бави Нином. Сада је ипак у мејлу тражи... - навела је Сека.

Певачица је током прошле године објавила на друштвеним мрежама колико су се њени наследници Јаков и Јован обрадовали кућном љубимцу. 

БОНУС ВИДЕО: