Јелена је открила у једној емисији детаље свог живота, како је живела са баком и дедом до 15. године у Краљеву али после и о односу са очухом Зораном Шијаном. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/јеленавуцковиц1

 

Млада певачица је недавно расплакала у емисији својом животном причом. Бака је о њој водила рачуна када мајка није могла. Имала је само три месеца. 

Јелена је баку безусловно волела, а после дирљивог интервјуа, објавила је фотографију са баком из болнице. Бака је пре две године преминула, а она се присетила тог тренутка

- Бака ми много недостаје, она ме је од три месеца подигла, нисам живела са својим родитељима, од петнаесте године сам се преселила у Београд. Тешко ми је да причам о њој, била ми је све. Када је она умрла, онда је и у мени некако нестало све. И то је тај период, неке две године, где сам пустила да одболујем, иако никада не можемо неке драге људе да преболимо, али покушавам сваки дан, чувам је у лепом сећању, направила је од мене човека, ко зна шта би било са мном, била је једина у мом животу. Наравно, били су мама и тата ту, али је мајка била много млада, путовала у то време, ја јој не замерам - рекла је певачица. 

- Ја сам увек била раме за плакање, па ме је тај тежак живот и детињство научило да препознам када је нешто добро, а када лоше и имам то у себи. Слаба сам на малу децу, јер сам ја тако одрастала и тако ме је бака учила. Увек препознам ту неку напуштену тужну децу, увек помогнем, жао ми је, јер донекле видим себе. Мала ја која је имала доста лоших тренутака у животу, као и лепих са баком, али сам имала и доста трауматичних искустава, као и сви што имамо и држимо их у себи - започела је Јелена.

БОНУС ВИДЕО: