Она је овај пут изненадила пратиоце због опуштеног издања у колима. Имала је на себи белу мајицу и исцепане фармерице. До сада нисмо имали прилику да је видимо у овом стајлингу. Она је у једнум тренутку укључила радио и запевала песму која је у том тренутку била пуштена "Сећам се свог првог пољупца". 

Била је веома расположена, није скидала осмех са лица, а на рачун изгледа је добила похвале. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/јеленађоковицндф

 

Јелена се храни здраво, а једном приликом је испричала како је решила да постане веган.

- Почела сам да размишљам како да преживим три године, јер нисам имала новца да једем у не знам каквим ресторанима, а нисам ни живела у дому где имам кухињу. Тако да је веганство кренуло из муке - рекла је Јелена.

Открила је да ли ће до краја живота остати при тој одлуци или не: 

- Ја сам била велики месојед, и јако га волим још увек, али га не једем. Добро се осећам и мени је то био циљ, да нађем начин како да живим овај живот будна, са енергијом, здрава - казала је, додајући да је важан и начин припреме хране.

-Моја исхрана је 70 одсто сирова храна, а 30 одсто скувана. Најчешће једем супу, безглутенску тестенину, киноу, пиринач… Тешко је данас наћи праву храну и припремљену на здрав начин. Зато ми је важно да се добро организујем око оброка и срећна сам што имам партнера који је као и ја посвећен томе да остане здрав и јак. Наши режими исхране се тек мало разликују - закључила је том приликом Јелена Ђоковић у емисији "Шта сам теби и ко сам себи".

БОНУС ВИДЕО: