Водитељка и ауторка емисије „РТС ординација”, Марија Поповић привукла је многобројне гледаоце да викендом послушају савете о здрављу и правилном начину исхране о којима разговара са еминентним стручњацима.

Фото: В. Данилов

 

Ово шармантно тв лице право је оствежење јавног сервиса, а многи нису знали да је и њен супруг запослен на телевизији, баш као водитељ.

У питању је Милан Поповић којег публика може видети у серијалу "Моја дедовина", емисији која  запуштена сеоска домаћинства претвара у дедовине са новим сјајем.

Фото: В. Данилов

 

Овај пар је 12 година у браку, а као круну љубави добили су наследницу Софију која је иста мама. Иако их веома ретко можемо видети заједно на јавним дешавањима, Милан и Марија живе праву љубавну бајку.

Водитељка је током једном интервјуа истакала како изгледа живот са партнером исте професије.

―  Има и предности и мане. Док сам радила у информативи, снимила сам документарни филм о промени пола у Србији. Било је то пре него што се јавност отворила за ту тематику, пре него што је мајор Хелена почела о томе да прича јавно. И сву су запазили ту емисију, али сећам се да је било коментара да је то Милан заправо радио. Ето, то може да буде лоша страна, али је више оних добрих ― рекла је Марија раније и додала: 

― Волим свог мужа! Шта да вам кажем! Да ми је неко рекао када сам била тинејџерка да ћу овако добро да се удам и да ће мој муж овако да води рачуна о мени, ја бих му рекла да је то немогуће. Милан свако јутро кува кафу за мене. Софија лепо каже: "док тата не скува кафу, мама не може да прогледа."

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".