Voditeljka i autorka emisije „RTS ordinacija”, Marija Popović privukla je mnogobrojne gledaoce da vikendom poslušaju savete o zdravlju i pravilnom načinu ishrane o kojima razgovara sa eminentnim stručnjacima.

Foto: V. Danilov

 

Ovo šarmantno tv lice pravo je ostveženje javnog servisa, a mnogi nisu znali da je i njen suprug zaposlen na televiziji, baš kao voditelj.

U pitanju je Milan Popović kojeg publika može videti u serijalu "Moja dedovina", emisiji koja  zapuštena seoska domaćinstva pretvara u dedovine sa novim sjajem.

Foto: V. Danilov

 

Ovaj par je 12 godina u braku, a kao krunu ljubavi dobili su naslednicu Sofiju koja je ista mama. Iako ih veoma retko možemo videti zajedno na javnim dešavanjima, Milan i Marija žive pravu ljubavnu bajku.

Voditeljka je tokom jednom intervjua istakala kako izgleda život sa partnerom iste profesije.

―  Ima i prednosti i mane. Dok sam radila u informativi, snimila sam dokumentarni film o promeni pola u Srbiji. Bilo je to pre nego što se javnost otvorila za tu tematiku, pre nego što je major Helena počela o tome da priča javno. I svu su zapazili tu emisiju, ali sećam se da je bilo komentara da je to Milan zapravo radio. Eto, to može da bude loša strana, ali je više onih dobrih ― rekla je Marija ranije i dodala: 

― Volim svog muža! Šta da vam kažem! Da mi je neko rekao kada sam bila tinejdžerka da ću ovako dobro da se udam i da će moj muž ovako da vodi računa o meni, ja bih mu rekla da je to nemoguće. Milan svako jutro kuva kafu za mene. Sofija lepo kaže: "dok tata ne skuva kafu, mama ne može da progleda."

(Informer)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".