Последицом корона вируса преминуо је бубњар бенда Бојан Златановић Токан, а његов одлазак заувек је оставио печат на чланове екипе, који су једва смогли снаге да наставе даље са послом.

- Ја знам да се мора ићи даље али мени то слабо иде. Најбољи опис свега тога је уздах уместо речи. Знали смо се са Токаном из средње школе, то није само губитак врхунског музичара већ великог пријатеља - каже кроз сузе клавијатуриста Бојан Станимировић Боки.

Снагу да настави даље проналази у успоменама забележених на многобројним снимцима из њиховог приватног живота који чине да Боки осећа да је Токан и даље уз њега.

Фото: Гранд ТВ принтскрин, П. Милошевић

 

 

- Ми смо и живели заједно у Београду две године као подстанари. Увек сам му био захвалан што ме је толико засмејавао да ме је стомак болео по цео дан. Људи не знају колико је он био добар човек и колико је помагао другима - каже музичар и најављује нову песму од стране бенда која представља сећање на покојног колегу.

- Ево сад спот издајемо, то је песма на којој је он последњи пут одсвирао бубњеве. Нисмо ни видели спот, не знам ни шта ће бити у њему, ни не желим да га видим. Кад изађе на Јутјубу тад ћу га погледати, немам снаге да га гледам пре. Није ми ни стало да ли ће песма бити хит, само желим да изађе због њега - испричао је Бојан у ''Гранд магазину''.

Погледајте тизер за нови спот:

(Гранд онлине)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".