Posledicom korona virusa preminuo je bubnjar benda Bojan Zlatanović Tokan, a njegov odlazak zauvek je ostavio pečat na članove ekipe, koji su jedva smogli snage da nastave dalje sa poslom.

- Ja znam da se mora ići dalje ali meni to slabo ide. Najbolji opis svega toga je uzdah umesto reči. Znali smo se sa Tokanom iz srednje škole, to nije samo gubitak vrhunskog muzičara već velikog prijatelja - kaže kroz suze klavijaturista Bojan Stanimirović Boki.

Snagu da nastavi dalje pronalazi u uspomenama zabeleženih na mnogobrojnim snimcima iz njihovog privatnog života koji čine da Boki oseća da je Tokan i dalje uz njega.

Foto: Grand TV printskrin, P. Milošević

 

 

- Mi smo i živeli zajedno u Beogradu dve godine kao podstanari. Uvek sam mu bio zahvalan što me je toliko zasmejavao da me je stomak boleo po ceo dan. LJudi ne znaju koliko je on bio dobar čovek i koliko je pomagao drugima - kaže muzičar i najavljuje novu pesmu od strane benda koja predstavlja sećanje na pokojnog kolegu.

- Evo sad spot izdajemo, to je pesma na kojoj je on poslednji put odsvirao bubnjeve. Nismo ni videli spot, ne znam ni šta će biti u njemu, ni ne želim da ga vidim. Kad izađe na Jutjubu tad ću ga pogledati, nemam snage da ga gledam pre. Nije mi ni stalo da li će pesma biti hit, samo želim da izađe zbog njega - ispričao je Bojan u ''Grand magazinu''.

Pogledajte tizer za novi spot:

(Grand online)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".