Неименовани тата на друштвеној мрежи Редит поделио је причу о збуњујућој ситуацију у којој се нашао, а која је довела до тога да затражи тест очинства за своју тек рођену бебу. Објаснио је да у његовом браку није било никаквих сумњи све док његова супруга није окрутно коментирала плодност, и то у супермаркету. Његова објава на друштвеној мрежи је гласила: "Јесам ли ја шу*ак ако затражим тест очинства зато што се моја жена, из ведра неба нашалила, да дете није моје?"

- Заједно смо три године, у браку смо годину дана и имамо дете. Веза је била најбоља у мом животу и релативно глатка све време. Наше дете је здраво и срећно. Тренутна породична ситуација је у прилично добром стању. Благословљени смо што заиста немамо стресних ситуација - написао је тужни тата у објави па наставио:

Фото: Профимедиа

 

- Били смо у трговини и моја жена ме је замолила да не купујем нешто због потенцијалног БПА у артиклу (хемикалија која може да утиче на плодност). Нашалио сам се да очито немам проблема са плодношћу јер сам релативно недавно добио сина, без обзира што сам редовно конзумирао тај артикал. Онда се она нашалила: Па можда дете није твоје.

Млади тата објаснио је шта га је натерало на размишљање о тесту очинства: - Била ми је потребна секунда да схватим шта је она управо рекла, али када сам схватио шта би то могло да значи јако сам се растужио и узнемирио. Прво сам јој рекао да се с тим не шали и питао сам је зашто је то уопште рекла. После тога је настао мук у трговини, шопинг смо наставили без претеране комуникације. Када смо стигли до аута, идеја ми се довољно нагомилала у глави да сам јој рекао да ћу одмах направити тест очинства.

Фото: Пеxелс

 

Цела драма се одвила тако да је овом сумњичавом тати супруга рекла да нема потребе за тестом, испоставило се да се жена више забринула због супругове нагле реакције него за потенцијалне резултате теста. Међутим, новопечени отац био је упоран у свом науму па је супруга ипак пристала да се обави тест очинства, али верујемо да њихов брак после ове заврзламе више никада неће бити исти. Напослетку се доказало да забринути тата ипак није неплодан и да је он биолошки отац детета.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".