Њен снажан карактер издваја је од свих припадница лепшег пола - она не губи много времена на сређивање, ради од 13 године, изградила је сама сопствену империју, а чак нема ни кућну помоћницу. Међутим, њене најновије фотографије многе су оставила без текста, јер ова атрактиван плавуше изгледа све боље и млађе!

Хелену су усликали папараци како сама ужива у шопингу у Милану, а многе Српкиње изненадила је једна ствар - у рукама је носила кесу из "Заре", мношто њих није могло да верује да и Златанова жена купује у продавници где се могу наћи врло приступачни комади гардеробе, посебно када је снижење.

Овим потезом је, чини се, још једом показала да уопште није типична богаташица и жена фудбалера. Људи из њеног окружења истичу да је своја одмалена, те да никада није робовала трендовима. Напротив, увек је можемо видети у стајлинзима који делују врло удобно - а фармерке, бела мајица, качкет, патике и добра торба су њени фаворити деценијама уназад.

Фото: Профимедиа

 

Са друге стране, многе је изнова одушевила изгледом - њена плава коса је постала бујнина и савршено је била стилизована, и даље нема ни грам вишка, те је и у прилично опуштеном издању изгледала веома привлачно. Многе даме су истакле да никада не би обукле такву "помало мушкобањасту комбинацију", али да ју је она изнела на савршен начин.

Увек се провлачи питање шта Хелена ради, па изгледа све боље у 6. деценији, али морамо вас разочарати, није у питању никаква тајна.

ФОТО:Принтскрин/Профимедија

 

Иако је имала одређене естетске захтеве на себи, све је урађено са мером, те је само нагласила још више свој сексепил и лепоту. Међутим, две ставри су кључне за њену младоликост и савршену фигуру у 53. години - редовни тренинзи и здрава исхрана са врло мало "грешака".

Бивша глумица и манекенка висока је 170 центиметара, килажа јој већ годинама варира између 52 и 55 килограма. Другим речима - има просто савршену грађу. Додуше, ако њу питате, она вам то никад неће рећи.

Фото: Профимедиа

 

Хелена сматра да су јој ноге краће него што би требало да буду, а не воли ни изглед својих усана, пошто мисли да су превелике. Златан се по том питању очигледно не слаже са њом, као ни бројни припадници јачег пола.

Открила је да свој сјајан изглед, заправо, одржава на једноставан и прост начин, те да се увек придржава само три правила:

1. Редовно иде на трениге.

2. Током вежбања увек користи тегове, пошто тако лакше "затеже" своје мишиће и одржава фигуру.

3. Веома пажљиво бира шта ће све унети у свој организам и труди се да што ређе једе нездраву храну.

Кажу да јој Златан и дан-данас "једе из руке", а важи за отмену и елегантну даму, која воли луксузни живот, али само док напорно ради да би у њему уживала.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО: