Певачица је одушевила присутне у црној одевној комбинацији. 

- Наравно да не.То може на наступима, али не знам ни да ли тамо певам народњаке.

Како се данас прави слична музика, Гоца је дала своје мишљење о њој и открила шта недостаје:  

- Недостаје емоција. Све се прави да некако буде компијутерски. Ја гледам да певам све у тејку, јер кад се прави преко компијутера и пева се сто пута то управо губи то што фали, емоцију. Раније се музика правила кад сте бесни, тужни, заљубљени а данас се музика прави да би се зарадила лова. А лова нема емоцију то није емоција.

Тржанова је истакла да је емоција разлог њеног трајања на сцени: 

- Па мислим да да. Ја се увек обраћам онима који и даље нешто осећају.

Види се да је наследница чувене певачице одрасла, а на питање, да ли јој тражи савете,  рекла је: 

- Да. Често је питам шта да обучем, јер ја сам једна заробљења жена. Она ми често каже да сам диносаурус. Често је питам за све јер ја сам ипак јавна жена и не бих волела да једног дана се моја ћерка стиди мене, то ми је врло важно.

Певачица је открила да ли је њена ћерка надарена за певање: 

- Хвала Богу не. Али зна друге ствари. Рачунаљка је невђена. Она је фантастичан продуцент или организаторка. Волела бих да нема везе са овим послом јер ће увек бити "Гоцина ћерка" што јој ја никако не желим. Без обзира што је одлична и добра, мораће три пута више да се бори да не би била "Гоцина ћерка". Она не жели да се слика и да тражи популарност, успела је да се одупре томе и ја јој честитам на томе.

На питање да ли се може очекивати пољубац на сцени као што то умеју да ураде Зорица и Кемиш, Гоца је одговорила:

- Зорка и Кемиш су озбиљни цареви, ја да вам кажем. Мој муж већ 13 година мени чува леђа и увек стоји иза мене. Он је човек који стоји иза комплетне продукције, тако да ако успем да стигнем до њега и да се пробијем кроз његове бубњеве, више ћу него само да га пољубим јер заслужује много више.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: