Међутим, те приче је веома погађају.

- Ето, кажу да се „купам у богатству". Што ми то праве?! Какво богатство?! Ја уопште немам богатство. Имам ту једну кућу и још једну, да не кажем шта... Плаћамо порез и све што треба држави. Све што имам сам оставила у држави Србији, а не по иностранству - истакла је кроз сузе, па наставила о томе да јој таква шушкања наносе само бол. „Нису они видели како сам ја зарадила те паре..."

Фото: Јутјуб принтскрин/Папарацо лов

 

- Кога то треба да дира и да ми наноси бол, уместо да уживам и да будем срећна са породицом?! Увек ми нанесу бол кад то кажу и онда плачем. Што ми наносе толику бол?! Ја нисам ништа крива. Нису они видели како сам ја зарадила те паре. Нису видели како сам проливала крв и зној... Нису видели како сам ишла на путовања, колико сам деци мањкала, како сам их остављала са мојом мајком или другим особама у које сам имала поверење, како сам их носила којекуда, од Немачке и Аустрије до Холандије. Што ми то раде?! Што нису видели моје муке и како сам дошла до тога?! - питала се певачица.

Подсетимо, Вера Матовић живи у вили на Дедињу за коју се прича да вреди око 3.800.000 евра. То је заправо једна од најскупљих вила на естради, а фолкерка никад не објављује детаље свог дома.

(Гранд)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".