Вера жали што су естраду напустиле бројне колеге, великани са наше музичке сцене, које је Вера познавала и са којима је сарађивала.

- Само покојни се појављују на телевизији. Имам страх, али срећна сам и вакцинисана, и ако се догоди да добијем лакше ћу преболети - рекла је певачица открила и да је недавно била запањена питањем једног новинара у вези са њеним тестаментом.

Фото: Јутјуб принтскрин/Телеграф.рс ТВ

 


- Један новинар ме је питао да ли сам написала тестамент, ја се најежим и кажем: " Немој да ме питаш такве ствари". Ако оде супруг пре мене, ја ћу, а ако одем ја пре њега он ће. И деца су ту. Ја имам песму "Пола сину, пола кћери" ја сам отпевала ту песму да нема тестамент неком другом него све на пола - рекла је она за "Grand News"

Подсетимо, Вера поседује једну од најскупљих вила у Београду (помиње се често и да је најскупља), њена вредност се процењује на 3,8 милиона евра и налази се на Дедињу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand News Tv Grand

 

Вера је једном приликом открила да ужива у антиквитетима и уметничким делима. Певачица је деценијама сакупљала слике, углавном српских сликара из 20. века, а издвајају се дела Саве Шумановића, Уроша Предића и Паје Јовановића.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".