Водитељка Јована Јеремић постала је једна од наших најпопуларнијих водитељки, а како истиче свој посао толико воли да својевремено радила и без новца.

- Радила сам и без пара и са пуно пара јер ја свој посао волим целом душом и новац је само последица мог талента, а не разлог зашто телевизија тече мојим венама. И са милионима и без њих, ја ћу увек радити. Само кад умрем тада знајте да је гаме овер. У ствари, није ни тад. Тек мртва планирам да доминирам и будем култ личности као Мерилин Монро, поручила је Јована Јеремић.

Фото: АТА имагес

 

 

Водитељка ужива у љубави с 14 година старијим бизнисменом Драганом Станковићем, који има ланац својих пекара. Недавно је открила и да јој зида вилу која ће носити њено име - Вила Јована.

Како је истакла она не планира ту да се заустави, већ би волела да има пет вила и то свуда по свету.

Фото: Фејсбук/Jovana Jeremic

 

 

- Знаш ја нећу да имам стан, нећу ни кућу, ја хоћу вилу и нећу да имам једну, хоћу да имам пет вила, једну у Монте Карлу, другу на Дедињу, трећу на тој једној локацији, четврту не знам у Шпанији. Значи ја, волим да будем газдарица, ја сам ћерка газде и цео живот као клинка сам била газдарица, рекла је Јована Јеремић и додала да је своје снове остварила:

- Мени се све остварило, и стан у центру Београда и 'ролеx', и ауто и фрајер. И сад свима задајем домаће задатке, сад 90 одсто жена у Србији треба да уче од мене како се осваја фрајер.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: