Јована Јеремић неретко је говорила да је одрасла у радничкој породици, а да се још од раног детињства сусретала са разним изазовима.

Њени родитељи су недавно прославили 50 година брака, па им је она то честитала на Инстаграму где је објавила њихову заједничку фотографију, а сада је показала и колико је везана за оца.

Фото: Инстаграм принтскрин/jeremicjovana

 

 

- Поздрав за моје најбоље дете. Отац - гласила је прва порука.

- Волим те. Тата. Морао је неко и на тебе да личи - одговорила је водитељка и нема сумње да ју је подршка оца разнежила.

Фото: АТА имагес

 

 

"Поносан сам на ћерку"

- Више сам него поносан на њу. Увек кажем: "Браво, ћерко, само напред!". Не допада ми се то њено често помињање интимних односа. Много је искрена и поштена, мора мало да прикочи. Она јесте добра и препаметна жена, али мора да се коригује - казао је тада Јованин тата.

- Пратим шта се пише о њој, када сам слободан читам. Видим да је успела, све је постигла сама. Неке ствари је понела од куће, никада је нисмо учили о лошим стварима... Била је препаметно дете, ишла је у школу, а ја нисам знао у које одељење иде... Био сам увек сигуран у њу и говорио јој да некада и не мора да иде, ја ћу јој правдати часове - додао је био за "Премијеру, викенд специјал".

БОНУС ВИДЕО: