Водитељка Јована Јеремић ужива у љубави са бизнисменом Драганом Станковићем, са којим гради кућу далеко од београдског асфалта.

Јавност је сазнала за везу Јовану Јеремић и Драгана Станковића крајем прошле године и без обзира на то што су у вези тек од октобра прошле године, обоје су сасвим сигурни у то да желе заједничку будућност.

Водитељка је у више наврата истицала да не може да замисли себе да живи било где осим у Београду, али када је упознала њега, променила је мишљење. Доста времена је проводила код Драгана, ван града, а сада су одлучили да изграде своју кућу из снова далеко од српске престонице.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jeremicjovana

 

 

Станковић је купио плац ван Београда, а вила чији су радови још увек у току, носиће име његове изабранице "Вила Јована".

У оквиру луксузне некретнине водитељка ће имати базен, воћњак и предиван поглед на реку.

- Добијам своју вилу, градим је заједно са Драганом. То ће бити наша оаза мира у којој ћу имати све оно што је неопходно да бих била срећна. Уређење екстреријера и ентеријера је препуштено мени и пресрећна сам. Доживела сам то да ми мушкарац изгради кућу и назове је мојим именом - рекла је Јована Јеремић.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: