Прича о разводу је веома брзо букнула, а огласио се велики број познатих личности тим поводом. Певачица Ивана Шашић је сада дала свој коментар. Она је веома блиска са породицом Бјелић. Певала је на слављу када се родила њихова ћерка Мануела:

- Никада заиста то нисам мислила! Певала сам на рођењу Мануеле у Бечу, пре 22 године. Познајем и Тонија, заправо њега сам упознала пре Драгане. Живела сам у Бечу, познавала сам и његовог оца. Али, заиста ово нисам очекивала. Драгана је једна фина жена и мислила сам да ће она својом добротом да ушушка све то и да ће то да траје, колико год да неко има својих мана и врлина - рекла је Ивана и додала:

Фото: Принтскрин Инстаграм/dragana_mirkovic

 

- Нико не може да зна шта се дешава у његова четири зида, тако да не можемо ни судити, а опет сматрам да је боље добар развод него лош брак.

Певачица је мишљења да се о разводу Тонија и Драгане знало много раније пре него што је дала званично саопштење:

- Знате како, ако навикнете новинаре на заједницу и на то да сте нон-стоп заједно и онда чим једног нема шушка се да ту већ нешто није океј. Све се зна и да се не лажемо и новинари све знају и све сазнају, само је питање колико су обазриви према некоме из поштовања, па онда неће да објаве нешто - поручила је Ивана, а потом додала:

- За многе ствари се знало унапред, не само за Драгану, већ и за друге, само се није објављивало - рекла је певачица.

(Грансонлине)

БОНУС ВИДЕО: