Певач Мирза Селимовић гостовао је у једној емисији на Хyпе телевизији где је отворено говорио о девојци Јелени која му је како је истакао највећа подршка, и описао први сусрет са њом који се догодио у Новом Саду и који му је заувек променио живот.

Фото: Промо

 

-Без ње би све било другачије, можда бих ја нашао неки свој пут али ми је она много помогла. Ја волим то да истакнем, како год то некоме звучало због ње сам постао бољи и због ње сам овде где јесам -рекао је Мирза и додао:

-Јер је она мене увек гурала напред, и никада ми није стајала на путу ка успеху.

Мирза је открио и неке детаље у чему се између осталог подршка његове лепше половине састоји, када је реч о његовој каријери.

Фото: АТА имагес

 

-Чак је било ситуација, да када се вратим са свирке и показујем јој фотографије са наступа. Тражила је да више кокетирам са публиком. Мислим која би то девојка рекла свом момку -изјавио је Мирза на Хyпе ТВ.

Певач је признао и да ли је неразумевање партнерки због посла којим се бави.

-Никада нисам имао неке предуге везе. Било је свега и то је мени све нормално, али један сурет у Новом Саду је променио све. Ја нисам имао обичај да први прилазим девојкама, јер некако се намештало да оне мени прве прилазе -изјавио је Селимовић и открио потом детаље судбоносног сусрета.

-Међутим, њој сам пришао пун себе, мислећи да ме препознаје као победника једног такмичења. Али она није имала појма ко сам ја. То је мени било супер, и то ме је купило у неку руку. Наравно, задржао ме карактер, и све што иде након тога. Трудим се да јако мало причам о приватном животу. Јер она није јавна личност и тај део приватности желим да оставим само за нас – закључио је Мирза.

Гранд