У јеку развода на естради, Беки је проговорио о тајни успешног брака и додао да је развода увек било и биће.

Фото: АТА имагес

 

- Прво поверење па све остало. То је кључ за успешан брак. Треба прво бити поштен према себи, па према тој особи. Ако нешто не иде, боље се развести него се мучити, али без те неке помпе у медијима. То што се дешава сада на естради одувек се дешавало и дешаваће се, није то ништа ново! Свакако, надам се да ће све бити у реду - рекао је певач.

Беки је испричао да његова супруга не иде на његове наступе, иако су се упознали управо на једној његовој тезги.

- Унуци су још мали, не долазе на моје наступе. Моја жена не волим да иде тамо где је радим. Замислите да ја идем стално са њом на њеном послу. Не би имало смисла. Она је одувек имала разумевања за мене и оно што радим. Таква је особа. Схватила је шта ја радим и како радим. Ја волим људе, волим да се дружим, али некако сам ипак највише привржен породици и ту се најбоље осећам - рекао је Бекић.

Фото: АТА имагес

 

Он је једном приликом испричао како је изгледао судбински сусрет њега и Наде.

- Сваке суботе је долазила на моје наступе, а ја сам познавао њену сестру, док Наду никад нисам видео... Она је долазила ту једно четири, пет година док сам радио нон-стоп, деведесетих година. Увек је долазила са момком, а једне ноћи сам дошао раније на посао и видим Наду како седи за столом са друштвом. Тада сам питао колегу - Ко је она девојка - а он ми је рекао да је то Нада - причао је.

Блиц