Фолкер Ера Ојданић већ неколико година има кућу на црногорском приморју где сваке године летује, а својевремено је доживео шок када су му јавили да му је некретнина обијена.

Како преносе медији, певач је тада хитно отпутовао у Бечиће да види шта се десило и да случај пријави полицији.

Фото: АТА имагес

 

 

- Јавио му је комшија који је са породицом отишао да летује да су му врата обијена, и да су му испред куће преврнуте велике саксије у којима су биле посађене палме. Ера је рекао да креће увече и да ће видети о чему се ради. Уопште му није било свеједно, скочио му је притисак, није био способан ни да вози, па је са њим кренуо неки пријатељ. Када је стигао тамо, тек је доживео шок! Све је било испревртано, у кући хаос, врата сломљена, али ништа однето није, то му је било чудно. Пријавио је све полицији и сада је ангажовао људе који су му поставили камере. Ниједна кућа сем његове није обијена, каже извор за Стар близак Ери.

Ера се огласио овим путем и није крио да је остао у шоку када је сазнао за овај случај. Будући да му ништа није однето, има сумњу да је ово злодело учинило више од особа, јер оно што је затекао у кући, буквално га је избезумило.

Фото: АТА имагес

 

 

- У шоку сам, ја не знам шта се десило, русвај су ми направили, оно није могао један човек. Пријавио сам полицији, они су изашли и на лице места, па се надам да ће да ухавте те који су ми уништили кућу. Сређивао сам и уносио нове ствари. Не знам, може да буде да су неке пропалице, да су ту спавали, али што да све онако испреврћу. Нису однели ништа из куће, зато ми није јасно шта су тражили, причао је тада Ера.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: