У новом издању емисије "Премијера - Викенд Специјал", водиљке Бојана Лазић и Тијана Прица разговарале су са Ацом Лукасом, који се дотакао свог приватног живота.

На самом почетку, Лукас је открио да су му тренуто деца највећа окупација.

- Да не развијамо сад неке теорије и филозофије о љубави, али има правих љубави које ти се више пута десе у животу, што ти се више пута деси, ти си срећнији човек. Ја сам сву ту емоцију пребацио на децу. То јесте различита врста љубави, али та енергија те начисто исцрпи. Мислим да више не могу да се заљубим, не знам да ли због тога што сам матор или више не знам у кога - смеје се Аца.

Ипак, како га често повезују са женама из јавног света, певач се осврнуо на неке од скоријих случајева.

- Не повезују мене са женама, већ се неке поједине жене повезују са мном, ничим изазване. Слушао сам све то, нећу да помињем имена, али било је ситуација у последње време. Ево, баш је нека мала причала, рекли су ми: "Пали канал, врати, нека мала прича", наводно како је била са мном, лудовала са мном по Црној Гори... Сад ја слушам и треба да се правдам - прича Лукас, мислећи на Маријану Зоњић, актуелну учесницу "Задруге 5".

- Недавно је још једна причала, нећу да је именујем, да је била са мном, али сад могу овако јавно да кажем да је добила паре за то од људи који су хтели да се обрачунају са мном на такав начин, па је добила неких ситних 500 до хиљаду евра - открива певач, па додаје о коме се ради:

- Маца, како се беше зваше... Дискреција. То је већ давно речено да од тога нема ништа, прошла поред мене једном као фан, стала да се слика. Сад сам ја као неки Дон Жуан... Далеко од тога! Да ли мислите да са таквим примерцима за неког може да се каже да је Дон Жуан? Мушкарци воле да буду шменкери, да имају што више риба, али какве су ово жене? Сви ми волимо да нас воле жене, али питање је чиме се хвалимо - каже певач.

Аца се дотако и свог приватног живота, па открио да ли је тренутно заљубљен.

- Нисам заљубљен тренутно, али сам најзаузетији као никад у животу. Имам обавезе које ме тренутно испуњавају, идем сад да возим дете на јахање. Немам прилику да тако нешто доживим, преокупирам сам другим стварима, стално сам у контатку са децом, стално се виђамо, ту је и унука, не знам шта бих ја ту додао - закључује Лукас у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

(пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".