Она је сада поновила да договор није испоштован, а открила је и нове детаље, попут оног да је све обавезе око њихових досадашњих сарадњи преузимала на себе.


Но, на почетку је истакла како током своје каријере није правила скандале, те да јој ни овај са Лукасом не прија.

- Естради је углавном то нешто нормално, мире се, свађају се... Све најгоре говоре једини о другима. Ја не. Ја кад пресечем, пресекла сам - рекла је Ивана.

Потом је објаснила шта се догодило између ње и Лукаса, односно његовог продуцента.

- Постојао је договор са његовим продуцентом. Ја сам своју страну договора испунила, поштовала максимално, као и до сада. Уосталом, не би дошло до четврте сарадње да није све до сад било испоштовано и успешно. Лукас и ја смо увек били у јако добрим односима, поштовала сам га као музичара, пре свега. На крају крајева, колико је он мене поштовао као музичара и особу, доказује и то што је од свих својих колега позвао мене да певам на његовој промоцији - рекла је певачица у емисији "Звезде Гранда Специјал" и додала:

- То је био један коректан однос. Овога пута имали смо договор, јер кад имате дует неки договор мора да постоји, на пример ко ће да плати песму, ко ће да плати спот а ја сам, као и увек, све преузела на себе. Постојао је неки договор ког дана ће бити премијера, где ће и колико сати почети промоција песме, било је све договорено и сатница и време и где ће бити презентована песма и све је било добро до тренутка када договор од стране продуцента није испоштован, ту је настао хаос.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

 

Водитељ ју је упитао зашто је тачно дошло до сукоба, а она је одговорила да договор није испоштован.

- Пустили су песму три дана раније без мог знања, и то на неки Јутјуб канал који није био договорен. Знате, када се договорите нешто са неким усмено, мислим, имам и писмено, дописивали смо се... Ја јако волим да све буде прецизно. Јако сам озбиљна када је посао у питању и не волим када се неки договор не испоштује и баш сам се осећала безвезе. Жао ми је што је публика остала ускраћена за једну лепу песму и спот - рекла је Ивана. 

- После тога сам била јако разочарана. По први пут сам на својој кожи осетила неко ужасно неџентлменско понашање од стране мушкараца. Ја ниједну ружну реч нисам рекла. Телефон ми је звонио нон стоп, трудила сам се да одговорим новинарима, али да максимално будем културна, коректна и да објасним да песме неће бити - испричала је Ивана у поменутој емисији и признала да се није чула са Ацом:

- Сваког чуда три дана доста. Лукас и ја се од тада нисмо чули. 

(телеграф.рс)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".