Наиме, само 50 дана од како су га мучки убили Василије Гачевић (50) и Марко Даничић (23), Стефану је 14. априла умрла бака Нада (74).

- Стефанова бака је годину дана боловала од рака панкреаса. Уз њу је све време био супруг Радош и син Ненад. Њеном смрћу, Ненад је у 50 дана изгубио две особе. Сахрањена је у уторак на гробљу у Болечу, где у другој гробници почива њен унук - каже извор Информера.

Стефанов деда Радош Савић наводи да је све време неговао супругу Наду, којој је убиство унука погоршало болест.

- Када је чула да је Стефан умро, данима је јаукала и плакала. Болест је узнапредовала, дотукла је Стефнаова смрт и више јој није било помоћи - прича Радош, Стефанов деда, који је сада остао без унука и животне сапутнице.

Фото: Принтскрин друштвене мреже

 

Иначе, осумњичени за свирепо убиство од тренутка извршења злочина у бекству.

Марко Даничић је из бекства контактирао своју породицу, и то без знања Гачевића и рекао им да пренесу поруку да му је тешко, те да размишља о предаји полицији.

Гачевић и Даничић након убиства побегли на Косово и Метохију, нелегалним путем преко административне линије, па се верује да им је понестало средстава за живот, што им отежава боравак у бекству.

Због свих околности које за њих постају све теже, Даничић размишља о предаји, али то крије од Васлија Гачевића и за своје планове је наводно у тајности обавестио породицу, рекли су порталу Република у полицији.

Адвокат Драган Палибрк који заступа Василија Гачевића изјавио је за информер да нема никакве информације о предаји осумњиченог Даничића.

- О томе нисам обавештен - рекао нам је адвокат Палибрк.

БОНУС ВИДЕО: