Никада није лако када је љубавна прича при крају. Ипак, неки се одлуче да раскину и иницирају крај везе, јер су на разне начине открили  шокантне тајне својих партнера.

На пример, један мушкарац је открио како је пронашао тајни дневник своје супруге у којему је она описала како раскида с њиме у 10 корака и то због другог мушкарца. Одлучио је да јој скратити муке и одрадио то у само једном кораку, односно, одмах је затражио развод.

Ево какве тајне су други открили о својим бишвима те их због истих оставили:

1. Био сам са девојком и постао добар пријатељ са њеним братом. Након две године везе, јавио ми се брат и замолио ме да се нађемо на кафи и озбиљно поразговарамо. Рекао ми је да је властиту сестру ухватио са другим типом који је наш заједнички пријатељ, а њихова веза траје око годину дана. Чим је сазнао, рекао ми је. Раскинуо сам с њом, али сам још пријатељ са њеним братом.

Фото: Shutterstock

 

2. Нашла сам фотографију супруга на Фејсбуку, загрљеног са другом женом и бебом, испод је писало - предиван супруг и дивно дете, тако сам поносна. Са мном је био у браку већ 9 година, деца су нам имала 6 и 8 година.

3. Девојка ми је показала позитиван тест за трудноћу, недељу пре мог одласка на факултет. Но, схватио сам да је то фотографија са Гугла, купио прави тест који је био негативан.

4. Моја је девојка била студенткиња из друге земље. Тражио сам је на Интернету и нашао блог њеног дечка, на којему су њих двоје и даље пар.

5. Били смо верени три године и позвао ме на пословни пут како би доказао да ме не вара. Једног дана отишао је на тим билдинг, а ја сам кренула по грицкалице у лоби. Кад се отворио лифт, видела сам њега и неку жену како се држе за руке. Кад сам ушла, правио се да ме не познаје. Била сам толико повређена, нисам више рекла ни реч.

Фото: Shutterstock

 

6. Мој ми је дечко послао поруку да је нека цура с којом је био затруднела. Таман сам била у изласку са цурама па су ме тешиле. Иселила сам се од њега након два дана.

7. Назвао ме колега и питао јесмо ли супруг и ја у отвореној вези, пошто је он имао профил на Тиндеру.

8. Једно јутро, док смо у браку били 24 године, након што ме је супруг пољубио и отишао на посао, неко је позвонио на врата. Отворила сам, а тамо је био човек који ми је рекао да је његова супруга с мојим мужем већ неко време у вези. И да је мом мужу рекао да ће ми рећи, ако не остави његову жену. Но, мој муж је и даље био с њом у вези, а овај је дошао да ми то каже. После тога, мој муж се није вратио кући, већ је узео стан и адвоката.

9. Моја је жена признала својој мами да ме вара. Онда је њена мама назвала њену сестру, своју другу ћерку и то јој рекла. И онда је она назвала мене те ме пустила да слушам разговор између њих, у којему је наводила маму да све призна, но ова није хтела, што је заправо било признање.

Фото: Shutterstock

 

10. Мој супруг оставио је отворен чет на Фејсбуку и видела сам интимне поруке које размењује са другом женом. Но, иако је он крив за развод, и дан-данас сам ја та 'лоша особа' која је нарушила његову приватност.

11. Градила сам кућу са вереником. Једне ноћи, пробудила сам се и није био у кревету. Отишла сам да га тражим, дошла до гостињске собе која је била закључана. Кад сам упала унутра, био је с неком другом женом. Напустила сам га и данас, девет година касније, у дивном сам браку с правом особом, пише Brightside.me.

БОНУС ВИДЕО: