Његови мудри савети далеко се чују и он је неко ко своје искуство гледа да пренесе на што више начина. Јавност га је упознала кроз православље и честе интервјуе о породици и мушко женским односима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Dok anđeli spavaju

 

Отац Предраг Поповић додатну популарност стекао је и на друштевним мрежама где је попричино активан.

Његова најстарија ћерка Теодора испричала је у каквом односу је са оцем и да ли је он у стварном животу исти онакав како саветује друге.

Теодора је поделила видео на свом ТикТоку на ком је причала о свом тати.

Да ли је отац Предраг Поповић строг тата или ипак не?

- Доста њих када га види на интернету кажу да не делује строго, међутим уживо им делује. Мој отац као и сваки отац је некада превише брижан, самим тим ту иду и страхови да ми будемо безбедни, да имамо кров над главом. Наравно сваки отац треба да брине, мој отац некада и превише брине то морам да кажем. Надам се да неће видети ово. - рекла је Теодора.

- Уме да буде строг и да каже да нешто не може, да нешто није океј, да није нешто безбедно. Ја и не тражим много, не тражим нешто беспотребно. На пример не тражим сваки викенд да идем код баке у Врњачку бању, питам једном месечно, када излазим гледам да се вратим до једанест или до поноћи, не остајем до три ујутру. Али, што се тиче облачења тата не воли када носим кратке ствари, мада не волим ни ја да носим кратко. Деси се да ми се мало види стомак некад, одмах ме уштине и пита "Шта је то ту? Пресвуци се одмах" - осмехом је додала ћерка Предрага Поповића.

 

 

- Морате да знате да сам ја исти отац, причамо, изгледамо, мимика, све нам је исто.

Што се тиче момака Теодора није желела да открије шта јој тата говори и оставила је да то сами људи процене. 

- Тата је строг када се ради и научио нас је да бисмо добили нешто то морамо да заслужимо. Сво троје смо вредни, али ја сам вреднија од браће. - завршила је Теодора Поповић.