Јелена није желела да јој други спремају храну за децу, већ се труди да им свако јутро сама припреми укусне оброке.

Иако ретко када говори о приватном животу у јавности она је једном приликом открила шта је то што својим малишанима припрема за доручак.

- Некад су различите пропорције, али мање-више је увек исто: чиа семенке, конопља, мака семенке, дуд, лан, какао, кокос, каму маму, ванила и овас плус кокосово млеко. Сутра ћу само додати свеже воће и свеже цеђен воћни сок уз ово, написала је Јелена својевремно и показала фотографију доручка који се припрема ноћ раније, тако што се преко наведених намирница налије кокосово млеко, покрије и остави да одстоји до јутра.

Фото: АТА имагес

 

 

Од малих ногу, док је још био беба, Јелена је Стефану често спремала пире од банане и авокада, које понекад заслади медом, јаворовим сирупом, рогачем у праху или сирупом агаве.

- Волим све да спремим увече, јер јер мој малишан јутрања птичица пуна енергије чим се пробуди. Зато планирам јутарње оброке за све нас у вечерњим сатима. Потребно ми је пет минута, говорила је Јелена својевремено.

Фото: Профимедиа

 

 

Као беба Стефан је у исхрани имао рибу и месо, али онда су сви прешли искључиво на биљну храну, па с доласком Таре одмах је ситуација била јасна - нема животињских намирница у исхрани. И дан данас је тако.

Фото: Профимедиа

 

 

- Стефан је имао нормалну исхрану са месом и рибом првих годину и по дана, а онда је прешао на биљну исхрану и много је добро и много је здрав, а Тара је од почетка до краја, само на биљној исхрани, хвала богу никада нисмо имали проблема са њеним здрављем. Деца су потпуно на биљној исхрани, без икаквих проблемчића, једу кромпире као луди и краставце и шаргарепе. Доста им дајем и смутије и зелениш, све то изблендам, нека деца су генији и одмах све једу, моја деца не једу још зелене салате, али не паничим, јер им то дајем кроз суплементацију или шејкове. И не пржимо, већ кувамо, једу кувани кромпир или пире, објаснила је Јелена једном приликом.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: