Јелена је открила да не конзумира кафу, али и ни на који начин не уноси кофеин у свој органиам.

- Не користим кофеин ни у каквој форми. Чак ни у зеленом чају. Можда кафа не представља порок за већину људи, али мени је порок све што би могло да код мене изазове зависност које не бих могла да се ослободим. Никад ми се није допадала помисао да изгубим контролу над својим телом, навела је Јелена, па додала:

- Ако не користим кофеин, како бих се опустила, одржала фокус и остала будна, шта је алтернатива? Мало сам истраживала и добила много добрих идеја и предлога. Пронашла сам сврху у промени начина размишљања о храни, вежбању, здрављу генерално. Све је добило више смисла када сам уложила више времена како бих то боље разумела.

Фото: Профимедиа

 

 

Јелена је другом приликом открила да је пробала кафу, али и алкохол као и цигарете, а њен организам није добро реаговао ни на шта од наведеног.

Фото: АТА имагес

 

 

- Није ми се допала. Заправо, повраћала сам целе ноћи после тога. Пробала сам и цигарету, па повраћала целу ноћ. Пробала сам и алкохол, повраћала три дана и ослабила четири килограма за то време. Пробала сам бар неколико пута, рекла је Јелена.

БОНУС ВИДЕО: