Сладокусци неће моћи одолети овако укусно спремљеним крилцима: 

Потребно је:

  • 1 кг крилаца
  • 2 главице црног лука
  • 2 шаргарепе
  • 2 дл белог вина
  • 100 г кикирикија
  • 1 кашичица љуте зачинске паприке
  • 2 кашичице густина
  • уље

Фото: Профимедиа

 

За почетак помешајте густин и љуту паприку, па добро натрљајте крилца. Затим ситно исецкајте црни лук. Потом на уљу испржите крилца са обе стране, извадите крилца ставите шаргарепу и црни лук. Пропржите поврће, вратите крилца и налијте бело вино. Динстајте око 20 минута док месо не омекша. Пред крај додајте кикирики. Послужите се куваним пиринчем.

БОНУС ВИДЕО: