Ипак, Нина је једном приликом решила да својим пратиоцима са Инстаграма подели фотографију са сестром, након чега су уследили бројни коментари да је сличност између њих невероватна, али и да се не зна која је лепша.

 

 

"А сестра као Моника Белучи", "Боже, много личите и прелепе сте", "Дивне даме", "Ау, жене ви горите", низали су се коментари.

- Моје Сунце - написала је Нина испод објаве са својом сестром, те додала таг сестринска љубав.

- Волим те много, Жабо моја - одговорила јој је Сунчица.

 

 

Иначе, Бадрићева је недавно говорила о својим емоција, као и о проналаску партнера.

- Пуно је ту било тешких тренутака, да не лажем, али то сам оставила иза затворених врата и отплакала сам то сама. Људима на бину износиш само радост. Не желим бити неко ко смара људе својим приватним животом. Пуно пута сам скупо платила и преплатила туђе друштво, заиста. Доживела сам доста разочарања у неким односима. Баш зато што сам јака жена која зна шта хоће, платила сам своју снагу. Плаћала сам је јако, јако скупо. Међутим, живот ме је изградио, невероватно, још снажнију. И онда сам схватила да је боље бити сам и срећан него купити мрвице са стола. Живот је тако кратак да бих негде била напола. Свака жена плати своју снагу скупо, а ја ћу само рећи да је неко паметан једном давно рекао: “И снажна жена треба нечије раме, да се може исплакати и да може то раме понети у животу, као свака друга жена“. Ја и јесам као свака друга жена, када дођем кући скинем се у тренерку, вежем репић и ухватим се кувања, размишљања и свих оних тегоба која свака од нас има. Тако да, снажна жена треба да има још снажније раме поред себе које ће је понети у животу, али ако тога нема и то је океј - причала је она.

Блиц