Ipak, Nina je jednom prilikom rešila da svojim pratiocima sa Instagrama podeli fotografiju sa sestrom, nakon čega su usledili brojni komentari da je sličnost između njih neverovatna, ali i da se ne zna koja je lepša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

"A sestra kao Monika Beluči", "Bože, mnogo ličite i prelepe ste", "Divne dame", "Au, žene vi gorite", nizali su se komentari.

- Moje Sunce - napisala je Nina ispod objave sa svojom sestrom, te dodala tag sestrinska ljubav.

- Volim te mnogo, Žabo moja - odgovorila joj je Sunčica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Inače, Badrićeva je nedavno govorila o svojim emocija, kao i o pronalasku partnera.

- Puno je tu bilo teških trenutaka, da ne lažem, ali to sam ostavila iza zatvorenih vrata i otplakala sam to sama. LJudima na binu iznosiš samo radost. Ne želim biti neko ko smara ljude svojim privatnim životom. Puno puta sam skupo platila i preplatila tuđe društvo, zaista. Doživela sam dosta razočaranja u nekim odnosima. Baš zato što sam jaka žena koja zna šta hoće, platila sam svoju snagu. Plaćala sam je jako, jako skupo. Međutim, život me je izgradio, neverovatno, još snažniju. I onda sam shvatila da je bolje biti sam i srećan nego kupiti mrvice sa stola. Život je tako kratak da bih negde bila napola. Svaka žena plati svoju snagu skupo, a ja ću samo reći da je neko pametan jednom davno rekao: “I snažna žena treba nečije rame, da se može isplakati i da može to rame poneti u životu, kao svaka druga žena“. Ja i jesam kao svaka druga žena, kada dođem kući skinem se u trenerku, vežem repić i uhvatim se kuvanja, razmišljanja i svih onih tegoba koja svaka od nas ima. Tako da, snažna žena treba da ima još snažnije rame pored sebe koje će je poneti u životu, ali ako toga nema i to je okej - pričala je ona.

Blic