Кошаркаше Партизана сутра (17. април) очекује почетак расплета овогодишње сезоне. Црно-бели отпочињу борбе у плејофу АБА лиге. Они ће на свом терену у Београду дочекати Игокеу у првом мечу четвртфинала.

Кошаркаши Партизана су регуларни део АБА лиге завршили као други, па им је ривал седмопласирана екипа из Лакташа. Битке у Евролиги су иза београдских кошаркаша, а како нису успели да се пласирају у доигравање најелитнијег европског такмичења, све снаге сада преусмеравају на регионалну лигу и меч против тима који их је победио у једној од две утакмице у АБА лиги.

Команданта црно-беле чете, искусног стратега Жељка Обрадовића, може да радује здравствени билтен и чињеница да на располагању има готово све играче осим Пи-Џеј Доужера.

Фото: Д. Миловановић

 

 

У паузи припрема за сутрашњи меч, популарни Жоц је нашао времена и за своју супругу Весну. Наш фотограф их је снимио у једном престоничком кафићу усред белог дана. Они су свратили на пиће и ручак и искористили последње тренутка данањег лепог времена, пре него што се небо над Београдом намргодило - као весник промене времена и осетног захлађења које нас очекује.

Пред меч са Игокеом, Жељко Обрадовић, тренер црно-белих, истакао је да се нада да су припремили меч на најбољи могући начин.

- Да, имали смо пар дана да припремимо ту серију против Игокее и то је оно најбитније, да размишљамо само о њима, знамо како изгледа плеј-оф, да мотивација свих тимова и играча је на другом нивоу и да подигнемо нашу, против тима који нас је изненадио, победили су нас у Београду, то значи да морамо да приступимо озбиљно.