Певачица Снежана Бабић Снеки годинама важи за једну од најзгоднијих певачица на домаћој сцени.

Наиме, Снеки је поносна власница најдужих ногу естраде, а ову титулу носи годинама. Недавно је напунила 56 година, али и даље има тело на ком би јој позавиделе многе млађе колегинице.

Међутим, оно што су многи приметили јесте да је певачица уградила сликоне у грудима и то поприлично већи број.

Снеки се прво снимала у брустхалтеру и тако је у крупном кадру показала како изгледа њен бујни деколте, који је буквално "пуцао".

 

 

Овај стајлинг певачица је обукла за потребе снимања једне емисије, а управо кадрови одатле оставили су многе у чуду кад су видели колике груди сада има Снеки.

Уколико се погледају њене слике са почетка каријере, евидентно је да су јој груди веће.

Приватни живот Снежане Бабић Снеки

Подсетимо, певачица Снежана Бабић Снеки готово никада не говори о свом приватном животу, а познато је да се 2009. развела од немачког бизнисмена српског порекла Радомира Стојановића. Од тада, своје емотивне партнере никада није представљала јавности, а недавно је истакла да и након краха није изгубила веру у брак.

- Испуњена сам у смислу неке лепе љубавне енергије. Све мора са мером да се ради. Трудим се да увек будем стабилна, па и у том смислу. Волим и вољена сам, ето то могу да кажем - рекла је Снеки једном приликом за "Гранд онлине", па открила и да је противник алкохола.

– Не конзумирам алкохол. Никада када сам возила нисам попила ни кап алкохола. Понекад волим неку добру чашу вина, али то је веома ретко.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: