Драгана и Тони много тога су прошли заједно, а о тешким моментима певачица је отворено причала у јавности.

Бијелић је пре нешто више од две године изгубио оца, а Драгана није крила да јој се срце цепало што Тонија види толико тужног.

- Човек никада није спреман на такве ствари. Трудила сам се да му будем стена, али никада нисам видела Тонија тако тужног, никада тако сломљеног, та слика заувек ће ми остати урезана у сећању - рекла је Драгана мало после губитка.

Фото: Игор Маринков/АТА имагес

 

- Нисам стигла ни да ожалим тог човека, колико сам бринула за мог Тонија, искрено. Први пут смо заједно искусили такав ударац. Онда сам покушала да га повучем да се мало креће, били смо на одмору у Монте Карлу, само да побегне из Аустрије и скрене мисли. Коначно смо деца и ја успели мало да га подигнемо, иако та бол свакако траје и данас - додала је Драгана за "Информер".

Драгана, иначе, у последње време о Тонију прича хладно и потпуно другачије него пре, а њихову љубав је раније често описивала бајковито.

Фото: АТА имагес

 

- Јао, мој Тони... О, Боже драги, нико се не хвали својом женом као он! (смех) То је, значи... Кад бих вам показала неке ствари... Он се дружи сада са Ван Дамом, глумцем, његовим пријатељима, колегама из Америке, Француске... Сада сви они знају за Драгану Мирковић и прате ме на Инстаграму! Значи, то је невероватно да су ме запратили, ми се тако дописујемо, једва чекамо да се упознамо и тако то... (смех) Тако да, кад кажем, Тони кад почне да прича о мени... Ту одмах замислите све вау, и морате да ме запратите! - причала је пре нешто више од две године за медије.

На друштвеним мрежама је, иначе, испливала Драганина објава од пре годину и по дана, у којој дели заједничке фотографије са Тонијем, иако су, како је сама признала, тад увелико били растављени.

БОНУС ВИДЕО: